Jazz en improvisatie les

Jazz en Improvisatie les

Speel jij een muziek instrument en wil je graag (leren) improviseren? Ook dan ben je bij Pianoles Drechtsteden aan het goede adres!

We horen het vaak zeggen; zomaar wat spelen over een akkoordenschema. Lichte muziek is een vak apart en een vak dat veel klassiek geschoolde docenten niet beheersen.

Pianist Sander Tournier van Pianoles Drechtsteden heeft zowel klassiek als lichte muziek gestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag, het Hilversums Conservatorium en het Sweelinck Conservatorium van Amsterdam. Zijn docenten waren o.a. Anna Elis de Jong, hoofdvakdocent Latin en Braziliaanse muziek, Rob van Bavel, Rob Madna en Karel Boehlee. Al zij gehele muzikale leven is Sander een groot liefhebber van Jazz en geïmproviseerde muziek, mits dit goed gebeurd.

Sander kan jou helpen met de theorie en het improviseren. Dit is zeker niet enkel voor pianisten en toetsenisten. De theorie is namelijk bruikbaar voor iedereen die lichte muziek wil spelen. Daarnaast is het natuurlijk superleuk om met een pianist te improviseren. Loop jij vast met bepaalde muziek of ben je je eigen licks zat aan het worden? Neem dan contact op met Sander Tournier en maak een afspraak om jouw skills te upgraden! Deze lessen zijn voor beginnende en gevorderde musici.