Improvisatie

De cursus improvisatie is bedoeld voor gevorderde instrumentalisten die de basistechniek van het bespelen van het betreffende instrument reeds beheersen op een redelijk niveau. Bij Pianoles Drechtsteden kun je terecht voor het leren improviseren. Jazz, pop, fusion, latin maar ook bij componeren en arrangeren kun je de theorie van het improviseren gebruiken.

Duur van de cursus: 5 x 60 minuten
Kosten: € 300,-

GarageBand

Het muziek programma van Apple dat te vinden is op telefoons, iPads, laptops en desktops computers. Wil je gaan beginnen met het zelf produceren van muziek en ben je in het bezit van een Apple computer? Waar is het dan niet nodig om allerlei dure software aan te schaffen. Met GarageBand kom je al een heel eind maar hoe werkt dit programma en wat kun je er mee doen? 

Duur van de cursus: 4 x 60 minuten
Kosten: € 240,-

Uitleg over je keyboard bij Pianoles Drechtsteden

Logic Pro basis

Heb je de cursus Garage Band gevolgd en wil je een stapje verder? Wil jij je eigen liedje uitwerken tot een volledige track waarmee je zelfs naar een professionele studio kan? Met de cursus Logic Pro X basis gaan we een stap verder! 

Duur van de cursus: 4 x 60 minuten
Kosten: € 240,-

Hoe werkt mijn keyboard?

TIP VOOR OUDEREN
Heb je een piano, keyboard of synthesizer gekocht maar kom je er met de handleiding niet helemaal uit? Voel je je bezwaart om elke keer de dealer te bellen of mailen? 

Duur van de cursus: 3 x 60 minuten
Kosten: € 180,-

Pianoles Drechtsteden Dordrecht Peter Baartmans

Zakelijke kant van de muziek

Ben je beroepsmatig actief in de muziekbranche, heb je een band of wil je gaan beginnen met optreden? Bij pianoles Drechtsteden kun je de cursus “Zakelijke kant van de muziek” volgen. Tijdens deze training kijken we samen naar jouw persoonlijke situatie en geven we een antwoord op al je vragen. 

Duur van de cursus: 60 minuten
Kosten: € 60,-

Muziek en dementie

Bij dementie kan muziek vergeten herinneringen of het gevoel hiervan naar boven halen. Bij Pianoles Drechtsteden geven we je advies en tips voor het omgaan met mensen met dementie en in het bijzonder het aanbod van muziek. 

Duur van de cursus: 120 minuten
Kosten: € 120,-

Pianoles Drechtsteden Dordrecht Peter Baartmans

Spoedcursus pianospelen

Bij pianoles Drechtsteden is het mogelijk om onder het genot van een lekker kopje koffie, thee of frisdrank de beginselen van het pianospelen te leren. Dit zullen wij doen in een vier uur durende cursus. Het resultaat zal per individu verschillend zijn maar wij geven de garantie dat je je eerste muziek op een piano kunt spelen zodra je onze studio verlaat. 

Duur van de cursus: 4 uur
Kosten: € 240,-

Morgen al starten?

Meld je vandaag nog aan en leer spelen als een pro!

N.B. Omdat ieder individu anders is, andere wensen heeft en andere motivatie heeft bieden wij alle trainingen en cursussen aan in blokken van een uur en werken wij met contracten van 60 minuten. Op deze manier ben je ten alle tijden vrij om de cursus naar eigen behoefte aan te vullen.