Pianoleraar in Dordrecht, Muziekschool Sander Tournier

Sander Tournier

Sander is naast zijn jarenlange werkzaamheden voor C. Bechstein Pianofortefabrik AG. als adviseur nu actief als pianist, toetsenist, producent, componist en arrangeur van verschillende nationale en internationale producties.

Op het moment treedt hij op met Franklin Brown en zijn Tiny Little Bigband, Tineke Schouten, Sonny’s Inc., Lange Frans, Jeroen van der Boom, René Froger, Xander de Buisonje, Edsilia Rombley, Berget Lewis en vele anderen.

Naast grote concerten is Sander regelmatig te zien en te horen tijdens trainingen aan zorgprofessionals en mantelzorgers van mensen met dementie. Met de voorstelling “De dementie van Jet en Harrie” van Ervarea kreeg hij samen met zijn collega’s een oorkonde uitgereikt door Alzheimer Nederland. Inmiddels verzorgd Sander al jaren muziektherapie, niet alleen in de zorg-sector maar aan iedereen die hij daarbij kan helpen. Muziek is plezier, muziek is troost en muziek geeft kracht.

Sander heeft zijn studie gevolgd aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag, het Hilversums Conservatorium en is aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam afgestudeerd. Door de brede muzikale interesse van Sander heeft hij een geheel eigen stijl ontwikkeld. Zo is hij o.a. te horen in de jazz, soul, blues, pop, R&B, wereldmuziek, Hip Hop en Dance.​

Na jaren op het podium te hebben gestaan heeft hij tijdens de corona-crisis het roer omgegooid en is pianoles gaan geven. Sander beantwoordt hiermee de lang gekoesterde wens van veel relaties.​

Sander is product specialist voor Yamaha Music Europe en maakt tevens deel uit van het Yamaha Key Expert Program.

Morgen al starten?

Meld je vandaag nog aan voor de eerste kennismakingsles.

Dáárom Pianoles Drechtsteden

}

Lessen in je eigen studietempo

Docent met meer dan 30 jaar ervaring

Altijd privéles, dus maximale aandacht

Professionele en prettige leslocatie

Speel op de nieuwste instrumenten