De zakelijke kant van de muziek

Ben je beroepsmatig actief in de muziekbranche, heb je een band of wil je gaan beginnen met optreden? Bij pianoles Drechtsteden kun je de cursus “De zakelijke kanten van de muziek” volgen. Tijdens deze training kijken we samen naar jouw persoonlijke situatie en geven we een antwoord op al je vragen. Daarnaast geven we je tips en tricks om zo snel mogelijk je boterham in de muziekbranche te kunnen verdienen. Pianoles Drechtsteden geeft deskundig advies aan bedrijven en particulieren binnen de muziekbranche. Dit kan zijn om de creativiteit te bevorderen of waar mogelijk een deel expertise ontbreekt.

Indien wij onverhoopt specifieke expertise missen onderkennen wij dit en bewerkstelligen wij dienstverlening door andere goede en gerenommeerde partijen. Korte lijnen en soepele communicatie zijn daarbij uitgangspunt.

Wat ga je leren?

  • Introductie van de zakelijke kant van de muziek
  • Wel of niet inschrijven bij de Kamer van Koophandel
  • Ik heb geen BTW-nummer, kan ik toch facturen sturen?
  • Buma Stemra, wat moet ik daar mee?
  • Ik heb een leuk idee, hoe zet ik dat in de markt?
  • Hoe breng ik mijn muziek of band naar een professioneel niveau?
  • Ik heb geen conservatorium-opleiding. Kan ik toch mijn boterham verdienen in de muziek branche?
  • Hoe kom ik in contact met collega musici?

Duur van de cursus: 60 minuten
Kosten: € 60,- per persoon

Pianoles Drechtsteden is aangesloten bij het CRKBO.

CRKBO geregistreerd

Meld je aan:

Hoe heb je ons gevonden?

Het copyright van alle lesmaterialen ligt bij Pianoles Drechtsteden. Ik verklaar dat ik de lesmaterialen alleen voor eigen gebruik zal inzetten. Tevens ga ik hierbij akkoord met de algemene voorwaarden.

N.B. Omdat ieder individu anders is, andere wensen heeft en andere motivatie heeft bieden wij alle trainingen en cursussen aan in blokken van een uur en werken wij met contracten van 60 minuten. Op deze manier ben je ten alle tijden vrij om de cursus naar eigen behoefte aan te vullen.