Pianoles in Dordrecht op een Yamaha CLP795GP digitale vleugel

Yamaha CLP795GP Digitale Vleugel

Vanzelfsprekend krijg je bij Pianoles Drechtsteden pianoles op een vleugel. Hierbij is bewust gekozen voor het topmodel van Yamaha, de CLP 795 GP. Dit is een digitale vleugel. Waarom we bij Pianoles Drechtsteden voor digitale instrumenten hebben gekozen is een weloverwogen beslissing. 

Dat je ten alle tijden het verschil hoort tussen een digitale en een akoestische piano of vleugel is al lang niet meer actueel. De digitale piano’s van Yamaha zijn zo ontzettend goed dat het verschil met een akoestische piano nauwelijks nog hoorbaar is. Zelfs de professionele pianist kan hier volop van genieten.

Werkelijk aan alles is gedacht; resonanties, boventonen, lange houten toetsen waardoor we dezelfde toetsdruk hebben als op een akoestische vleugel. Daarnaast maakt een digitale piano of vleugel het mogelijk om bijvoorbeeld met met muziek mee te spelen, je muziek op te nemen, met verschillende pianoklanken te spelen. Smaken verschillen en over smaak valt niet te twisten… De Yamaha CLP 795 GP is voor Pianoles Drechtsteden het perfecte instrument, een alleskunner voor beginners maar zeker ook voor de gevorderde pianist!

Wil je alles weten over deze vleugel en van alle andere piano’s van Yamaha, breng dan eens een bezoek aan de website of bij een dealer bij jou in de buurt. Yamaha website

Morgen al starten?

Meld je vandaag nog aan voor de eerste kennismakingsles.

Dáárom Pianoles Drechtsteden

}

Lessen in je eigen studietempo

Docent met meer dan 30 jaar ervaring

Altijd privéles, dus maximale aandacht

Professionele en prettige leslocatie

Speel op de nieuwste instrumenten