Hoe werkt mijn instrument?

TIP VOOR OUDEREN

Sommige mensen zitten helemaal niet te wachten op pianoles of keyboard les. Zij maken vaak al jaren muziek. Het kan dan voorkomen dat er vroeg of laat een nieuw keyboard wordt aangeschaft. Het oude instrument kon je mee lezen en schrijven maar het nieuwe instrument… In de winkel leek het zo makkelijk. Vaak is dit ook zo maar moet je even op weg worden geholpen. Heb je een piano, keyboard of synthesizer gekocht maar kom je er met de handleiding niet helemaal uit? Voel je je bezwaart om elke keer de dealer te bellen of mailen? Neem dan contact op met Pianoles Drechtsteden. Bij Pianoles Drechtsteden worden al je vragen en onduidelijkheden op een rustige manier stap voor stap uitgelegd. Of het nu gaat om de Yamaha Genos, PSR-s, CVP, CLP of Clavinova. Wij zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten van je instrument welke we desgewenst voor je programmeren.

Wat ga je o.a. leren?

  • Introductie van je instrument
  • Het instellen, stapelen en wijzigen van klanken
  • Het instellen van het 1-vinger systeem tot de piano-modus
  • Het opslaan van registraties
  • Het gebruik van de sequencer en het opnemen van je eigen muziek
  • Afspelen en opnemen van MIDI-files

Duur van de cursus: 3 x 60 minuten
Kosten: € 180,- per persoon

Heb je andere wensen omtrent je piano of keyboard? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Pianoles Drechtsteden is aangesloten bij het CRKBO.

CRKBO geregistreerd

Meld je aan:

Hoe heb je ons gevonden?

Het copyright van alle lesmaterialen ligt bij Pianoles Drechtsteden. Ik verklaar dat ik de lesmaterialen alleen voor eigen gebruik zal inzetten. Tevens ga ik hierbij akkoord met de algemene voorwaarden.

N.B. Omdat ieder individu anders is, andere wensen heeft en andere motivatie heeft bieden wij alle trainingen en cursussen aan in blokken van een uur en werken wij met contracten van 60 minuten. Op deze manier ben je ten alle tijden vrij om de cursus naar eigen behoefte aan te vullen.