Yamaha Genos2 en Pianoles Drechtsteden

Woensdag 15 november was het zover: de langverwachte onthulling van de Yamaha Genos2! Een magisch moment voor muziekliefhebbers en toetsenisten over de hele wereld. Als trotse ambassadeur van de Yamaha Genos heb ik sindsdien talloze presentaties mogen verzorgen. Tijdens de vele presentaties die zijn gehouden sinds de onthulling kreeg ik dezelfde vragen: “Hoe werkt dit knopje?” “Wat doet die functie?” En vaak hoor ik: “De handleiding brengt me niet verder.” Bij Pianoles Drechtsteden hebben we begrepen dat sommige muzikanten behoefte hebben aan meer dan alleen een handleiding. Daarom bieden wij de helpende hand. Eenvoudig gezegd: je krijgt bij ons les in het bedienen van jouw keyboard, want spelen kunnen we tenslotte al!

Zie je door de bomen het bos niet meer?
Het is heel normaal om soms het overzicht te verliezen, vooral met een instrument dat zoveel te bieden heeft. Bij ons hoef je niet in het duister te tasten. Sander Tournier staat voor je klaar om je de weg te wijzen en je te helpen het bos weer te zien, zodat jij met volle teugen van je muzikale reis kunt genieten.

Geen zin in dealerdagen waar je niet aan het woord komt?
Heb je genoeg van dealerdagen waar je verdrinkt in de menigte en je stem verloren gaat? Bij Pianoles Drechtsteden draait het om jou. Vertel ons jouw verhaal, stel je vragen, en wij luisteren. Maak vandaag nog een afspraak en krijg de aandacht die je verdient.

Hoe werkt het?

  1. Maak een afspraak: Bel of mail ons voor een afspraak die past bij jouw agenda.
  2. Bespreek de mogelijkheden: We bekijken samen hoe Sander je het beste kan helpen, of dat nu in de studio, telefonisch, via FaceTime, of Zoom is. Alles is mogelijk om je zo goed mogelijk te assisteren.
  3. Ontvang 1 op 1 uitleg: Sander Tournier richt zich volledig op jouw vragen en behoeften, zodat je het maximale uit je instrument kunt halen.

Bij Pianoles Drechtsteden geloven we dat muziek verbindt en inspireert. Daarom staan we klaar om je te begeleiden op je muzikale reis met de Yamaha Genos2. Maak vandaag nog die afspraak en ontdek de magie van jouw instrument!

Ontdek de Magie van ‘De Piano’ op RTL4

Ontdek de Magie van ‘De Piano’ op RTL4

Ben je al op de hoogte van het nieuwe programma 'De Piano' op RTL4? Het is een ware sensatie! We kijken elke week reikhalzend uit naar de nieuwe afleveringen, en dat is niet zonder reden. Niet alleen biedt het fantastisch entertainment, maar het geeft ook een prachtig...

De Stroming

De Stroming

Tijdens de officiële opening van Pianoles Drechtsteden op zaterdag 4 september 2021 fietste tegen het einde van de middag Angelo Jansen langs. Enigszins verbaasd door alle versiersels aan en om het pand stopte hij. Angelo sprak mij aan en vroeg mij of ik naast het...

Het jaar zit er weer op…

Het jaar zit er weer op…

Het jaar is weer voorbij gevlogen maar wat hebben we bij Pianoles Drechtsteden veel mooie muziek mogen maken en vooral veel gelachen! Ook al lukt het niet altijd om er de tijd in te steken die we graag zouden willen, het belangrijkste is dat je er plezier aan beleeft...

Pianoles Drechtsteden bestaat 2 jaar!

Pianoles Drechtsteden bestaat 2 jaar!

Wat zijn de afgelopen twee jaar toch snel voorbijgegaan, gevuld met muziek en passie! Het lijkt wel alsof het gisteren was dat wethouder Peter Heijkoop Pianoles Drechtsteden officieel opende. Ik heb heel veel leuke mensen mogen ontvangen en het is superleuk om te zien...