Het jaar zit er weer op…

Het jaar is weer voorbij gevlogen maar wat hebben we bij Pianoles Drechtsteden veel mooie muziek mogen maken en vooral veel gelachen! Ook al lukt het niet altijd om er de tijd in te steken die we graag zouden willen, het belangrijkste is dat je er plezier aan beleeft en dat zien we bij iedereen terug.
Heb jij ook altijd al gedroomd van het kunnen bespelen van een piano of keyboard, maar is het er nog niet van gekomen? Misschien is het dan wel een mooi voornemen voor 2024!
Bij Pianoles Drechtsteden streven we ernaar om jouw passie voor muziek te voeden en je te begeleiden op een opwindende reis van zelfontdekking. Of je nu een absolute beginner bent of al enige ervaring hebt, Sander Tournier staat klaar om je te begeleiden op jouw unieke muzikale avontuur.
Sander is al ruim 25 jaar werkzaam als pianist in binnen- en buitenland. Hij deelde het podium met diverse artiesten en weet als geen ander hoe je met beperkte tijd toch hele leuke en mooie liedjes kunt spelen.
Wat maakt pianospelen zo speciaal? Het bespelen van de toetsen opent de deur naar een wereld van creativiteit en zelfexpressie. Het is ontzettend fijn om even te ontsnappen aan alle drukte en hectiek. Bovendien heeft wetenschappelijk onderzoek aangetoond dat het leren van een instrument zoals de piano talloze cognitieve voordelen biedt, variërend van verbeterde concentratie tot het stimuleren van geheugencapaciteiten.
Wacht niet langer om je muzikale dromen waar te maken. De lessen sluiten aan bij jouw persoonlijke leerstijl en tempo. Of je nu klassieke melodieën, moderne hits of zelfgeschreven composities wilt spelen, bij Pianoles Drechtsteden ben je aan het juiste adres.
Begin het nieuwe jaar met het leren van een vaardigheid die je voor altijd zult koesteren. Neem contact met ons op, plan je eerste les en ontdek de vreugde van het pianospelen zonder langdurige contracten of wachtlijsten. 2024 wordt jouw jaar van muzikale groei en ontdekking! 
Stuur je mail naar info@pianolesdrechtsteden.nl of neem contact op via 06-3000 7800
Ontdek de Magie van ‘De Piano’ op RTL4

Ontdek de Magie van ‘De Piano’ op RTL4

Ben je al op de hoogte van het nieuwe programma 'De Piano' op RTL4? Het is een ware sensatie! We kijken elke week reikhalzend uit naar de nieuwe afleveringen, en dat is niet zonder reden. Niet alleen biedt het fantastisch entertainment, maar het geeft ook een prachtig...

De Stroming

De Stroming

Tijdens de officiële opening van Pianoles Drechtsteden op zaterdag 4 september 2021 fietste tegen het einde van de middag Angelo Jansen langs. Enigszins verbaasd door alle versiersels aan en om het pand stopte hij. Angelo sprak mij aan en vroeg mij of ik naast het...

Yamaha Genos2 en Pianoles Drechtsteden

Yamaha Genos2 en Pianoles Drechtsteden

Woensdag 15 november was het zover: de langverwachte onthulling van de Yamaha Genos2! Een magisch moment voor muziekliefhebbers en toetsenisten over de hele wereld. Als trotse ambassadeur van de Yamaha Genos heb ik sindsdien talloze presentaties mogen verzorgen....

Pianoles Drechtsteden bestaat 2 jaar!

Pianoles Drechtsteden bestaat 2 jaar!

Wat zijn de afgelopen twee jaar toch snel voorbijgegaan, gevuld met muziek en passie! Het lijkt wel alsof het gisteren was dat wethouder Peter Heijkoop Pianoles Drechtsteden officieel opende. Ik heb heel veel leuke mensen mogen ontvangen en het is superleuk om te zien...