Relaxing piano music

Na een welverdiende vakantie is het weer tijd om terug te keren naar de realiteit. De zomerse dagen van ontspanning maken plaats voor werk, school, studie en sport. Voor sommigen kan deze overgang uitdagend zijn. Maar maak je geen zorgen, want wij hebben de perfecte oplossing om even tot rust te komen.

We hebben prachtige pianomuziek opgenomen die je helpt om te ontspannen en te herstellen van de drukte van het dagelijks leven. En het goede nieuws is dat ook jij dit nu kunt leren. Kom op les bij Pianoles Drechtsteden en ontdek de magie van het pianospelen!

Pianoles Drechtsteden biedt de ideale omgeving om je muzikale reis te beginnen. Of je nu een beginner bent die zijn eerste stappen zet in de wereld van muziek, of een gevorderde speler die zijn vaardigheden wil aanscherpen, bij ons ben je aan het juiste adres.

Pianoles Drechtsteden is de plek waar passie voor muziek samensmelt met persoonlijke groei. Leren en studeren moet leuk moet zijn, en dat enthousiasme is de drijvende kracht achter het succes. Op een traditionele muziekschool krijg je muziekles, bij Pianoles Drechtsteden leer je pianospelen!

We streven ernaar om een omgeving te creëren waarin je je op je gemak voelt, jezelf kunt uitdrukken en je vaardigheden kunt ontwikkelen op een tempo dat bij jou past.

Of je nu droomt van het spelen van prachtige melodieën, indruk wilt maken op je vrienden en familie, of gewoon een uitlaatklep zoekt om stress te verminderen, Pianoles Drechtsteden is “the place to be”. Wacht niet langer, boek een les bij Pianoles Drechtsteden en ontdek het zelf!

Pianoles Drechtsteden bestaat 2 jaar!

Pianoles Drechtsteden bestaat 2 jaar!

Wat zijn de afgelopen twee jaar toch snel voorbijgegaan, gevuld met muziek en passie! Het lijkt wel alsof het gisteren was dat wethouder Peter Heijkoop Pianoles Drechtsteden officieel opende. Ik heb heel veel leuke mensen mogen ontvangen en het is superleuk om te zien...

Pianoles voor ouders

Pianoles voor ouders

Bij Pianoles Drechtsteden kun je op elk moment starten met pianolessen, zelfs als je een jonge baby of peuter hebt. Wacht niet langer en begin vandaag nog met het leren van piano spelen. Veel ouders denken dat ze moeten wachten tot hun kinderen naar school gaan...

Moederdag ❤️🎹

Moederdag ❤️🎹

Wil je moeder dit jaar verrassen met een uniek en bijzonder Moederdag-cadeau? Geef haar dan een pianoles cadeau bij Pianoles Drechtsteden! Wat is er mooier dan het creëren van prachtige muziek op een piano? Geef je moeder de kans om haar passie voor muziek te...

Bezoek Yamaha Music Frankrijk

Bezoek Yamaha Music Frankrijk

Sinds 2020 maak ik deel uit van het Key Expert Program (KEP) van Yamaha. Yamaha Music Europe heeft enkele pianisten en toetsenisten geselecteerd om een speciale opleiding te geven over de piano’s en keyboards van Yamaha. 6 maart brachten we een bezoek aan het kantoor...